top of page

BE STRONG A NENECHAT SE ODRADIT

Aktualizováno: 22. 7. 2021

A NEBO TO NEJDŘÍVE ALESPOŇ VYZKOUŠET :)


Ty všemožný poznámky a narážky typu, jak nám to s tím prckem všechno skončí. Jak se otočí život vzhůru nohama, skončí cestování, sportování a vlastně budete s prckem jenom zavřeni doma. Je to takový NEVER ENDING STORY :) A protože to je jedno z prioritních témat se kterým za námi chodíte, chtěli bychom tomu dát nějakou štábní kulturu v podobě nějakého článku :)

Samozřejmě i nás to neminulo a když jsme čekali Barta, tak jsme přesně tyto poznámky poslouchali. A já si pořád říkala jako ,,PROČ"?

Tady podle mě nastává alfa, omega všeho - když k tomu přidáme hormony, krok do neznáma, kila navíc, bolavý záda......je určitě spoustu holek, žen, dívek, které tyto ,,kecy" moc nepovzbudí a třeba tomu začnou i věřit. Což je podle mě strašná škoda.

Já jsem v té době (dííííky bohu) narazila na IG na profil @brooke.froelich který mě v té době hodně nakopl, že to tak nemusí být - supermáma na skialpech, na kole, na paddlboardu, túry, pejsek, hory - A když to jako někdo zvládá, tak proč ne já? Ale nešlo o to se přesvědčit, že to půjde, ale o to, že to MINIMÁLNĚ ZKUSÍME . Že se nenecháme odradit něčím dřív, než něco vůbec vyzkoušíme :)

Nechtěli jsme se vzdát hor a lyží, longboardu, kol v létě a už vůbec ne túrám v horách a přírodě a nemluvím o cestování. Věděli jsme, že už to nebude jako dřív, ale věřili jsme, že to bude prostě krok do dalšího levelu plného dobrodružství. Začátek další etapy našich životů, plný překážek, které se budeme společně snažit překonat a najít tu správnou rovnováhu mezi tím vším. A prostě to VYZKOUŠET, vyzkoušet, kde jsou naše hranice a co všechno si společně můžeme dovolit.

Teď už máme prcky dva, dva pejsky a zažíváme to nejkrásnější období našich životů (zároveň i nejnáročnější :D ). Stále se učíme, poznáváme a vymýšlíme co je ještě reálné podnikat a co už je prostě moc :)

Zažili jsme společně zatím spoustu dobrodružství, máme plno vzpomínek, nových zkušeností, poznali jsme hodně nových míst, určitě přibyly i šedivý vlasy na hlavě, rapidně se snížila délka nočního spánku, a o vráskách netřeba mluvit. Máme za sebou i spoustu těch špatných dnů, které se vás snaží od všeho odradit, ale na ty se rychle zapomíná. Kouzlo tohoto ,,dětského" období. Užíváme si zimu strávenou na skialpech, lyžích i snowboardu. v létě vyrážíme společně na kola a longboardy a cestování pro nás nemá téměř .žádné hranice.

Samozřejmě to má všechno i druhou stranu:) Člověk musí být naplněn neskutečným množstvím trpělivosti, pochopení, tolerance, ale i síly, odhodlání a takového toho ,,chtíče" - ,,kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody"

Všechny dny nejsou růžové a někdy se něčeho musíme vzdát, ale to je prostě už taková ,,daň" za ty naše malé bombarďáky:)

Když bych to měla shrnout....


Neposlouchejme ty negativa od ostatních.....a nenechme se jimi odrazovat, dokud to alespoň sami nevyzkoušíme. Obklopme se lidmi, kteří nás mohou inspirovat a dodat nám sílu zažít s prckama to nejskvělejší období a zároveň se nevzdát našich koničků, zálib a všeho toho co nás baví.

Uvědomme si, že to všechno není jen o tom:

↠ kolik najezdíme, našlapeme nebo uběhneme společně kilometrů

↠ kolik dětí na sebe naskládáme a vyrazíme na túru

↠ kolik času společně strávíme na horách a v přírodě

↠ jestli vyrazíme na druhý konec světa nebo budeme doma na zahradě

↠ kolik psů si k tomu pořídíme :)

..........

Je to o tom, dělat společně co nás baví❤️najít kompromisy a hranice spokojenosti, něco co nás bude naplňovat a dělat nás šťastnými :)

Nebuďme smutní z toho co jiní dělají a nám to nejde, každý má hranice někde jinde.

Buďme šťastní z toho co zvládáme my sami.

Neberme ostatní za vlastní CÍLE, ale za INSPIRACI ! A z každého si vezměme, jen to co potřebujeme.

Ale zároveň se nenechme odrazovat, těmi co tomu nevěří!


BE STRONG A NENECHAT SE ODRADIT !

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page